Designer havestole

af admin

Havestole er ikke bare havestole, godt nok ses der mange af de samme havestole i flere haver når man sådan kigger godt efter. Det at have designer havestole er derimod ikke helt så kendt, og det er faktisk synd, for der findes faktisk rigtig mange flotte designer havestole.
Sidste år, besluttede vi at vi ikke ville have de her kedelige sorte havestole, men ville se om vi kunne finde nogle helt unikke havestole i træ. Det skulle selvfølgelig også være i en træsort der kunne holde sig længe og kunne tåle vejr og vind.
Da nu vi ville have havestole i træ, søgte vi på nettet efter havestole træ, og vupti, så kom der nogle flotte designer havestole frem på de billeder man ser foroven når man nu googler et eller andet. Det var noget helt andet at se på, og kvaliteten af træet så ud til at være af en solid karakter, så vi besluttede at kigge forbi stedet og se og mærke på de designer havestole vi nu havde fået kig på.

Der var både flere flotte designer havestole, og endda i forskellige farver. Vi gik rundt og satte os i de forskellige havestole der var udstillet, og til sidst fandt vi nogle som vi også syntes at vi sad godt i – for det var jo ikke mindst lige så vigtigt. Vi var ikke længe om at beslutte os efter vi havde været rundt i forretningen, og inden for meget kort tid, så stod de flotteste designerstole i vores have. De blev selvfølgelig indviet med en kommende fest, og selvom vi sad ude på terrassen i rigtig mange timer, var der ingen af os der fik ondt i bagdelen, eller fik våde bukser eller kjoler, fordi man var klistret fast til stolen. Så ikke bare var designer havestolene flotte, men de var også behagelige at sidde i, i længden. De var så behagelige at sidde i, at vi ikke engang havde overvejet at købe stole puder til at lægge i stolene, og det var da godt vi ikke gjorde det.

Related Posts