Det bedste flydende opvaskemiddel

af admin

Opvaskemiddel, der virker

Har du altid syntes, at der skal så meget knofedt til, før dine bradepander, bageplader og grillriste bliver rene, når du har brugt dem? Ja, så er du ikke den eneste. Faktisk er det virkelig svært at finde noget opvaskemiddel, der kan tage det genstridige fedt, snavs og fastbrændte rester. Et produkt, der virkelig kan tage fra, er Flex Clean Ovn- og Grill Rens fra Bolig-produkter.

Perfekt til fastbrændte belægninger

Når du skal lave den store middag til gæsterne med lækker mad på enten grillen eller ovnen, så er der ikke tid til at gøre det rent med det samme, hvis gæsterne allerede er på vej. Og det værste er så, at belægningerne brænder fast på bageplade eller grill, så det ikke er til at få af bagefter. Med det flydende opvaskemiddel fra Flex Clean Ovn- og Grill Rens behøver du ikke bekymre dig om det. Opvaskemidlet opløser nemlig nemt fastbrændte belægninger i alle ovne og grill. På grund af det høje alkali er det vigtigt, at du kun anvender opvaskemidlet på genstande af glas, jern, rustfrit stål og alkalibestandige emaljerede overflader.

Et godt produkt til en god pris

Hos www.bolig-produkter.dk kan du altid finde kvalitetsopvaskemidler til en skarp pris. Udover det flydende opvaskemiddel finder du også Flex Clean Professional all in 1 opvasketabs, som altid sikrer dig skinnende rent service. Opvasketabsene er velegnet til blødt vand og kommer i vandopløselig folie, så du bare skal proppe tabsen i opvaskemaskinen og ikke tænke på andet. Det er nemt og effektivt.

Related Posts

Skriv en kommentar