Elektrisk markise giver et ekstra rum

af admin

En motoriseret terrassemarkise er det første skridt på vejen mod et mere behageligt og bekvemt udendørsliv. Se mere om, hvordan du ved at tilføje forskellige opkoblingsmuligheder og en elektrisk markise kan forvandle din terrasse til et ekstra rum, du kan nyde når som helst.
elektrisk markise

4 gode grunde til at vælge eldrevne terrassemarkise

Hold hjemmet køligt: I den kvælende sommervarme åbner den udtrækkelige elektriske markise sig over din terrasse. Dens skygge beskytter dine møbler og planter. Og dit hjem forbliver køligt indendørs. ?
Fjernstyring: Dine teenagebørn er alene hjemme med deres venner. Det trækker op til storm. Via din smartphone kan du trække terrassemarkiser ind med et enkelt klik. Du behøver ikke spekulere på, om dine børn nu også husker det.
Stemmestyring: For at få fuldt udbytte af terrassen også om aftenen kan du med en enkelt kommando skabe præcis den rigtige atmosfære. Du siger blot “aftenscenarie” til din intelligente højttaler, så trækkes markisen ud som beskyttelse mod de køligere aftentemperaturer, lyset bliver tændt og musikken begynder at spille. Du kan også starte scenariet med et tryk på din smartphone.
Regulér udeklimaet: Du kan nyde udelivet når som helst, selv i de varmeste timer. Hvis din elektriske markise er sammenkoblet med en solsensor, bliver den automatisk trukket ud og ind for at sikre, at der altid er behageligt på terrassen, både til frokost og i de lange sommeraftener.

Somfy installerer elektrisk markise

Somfy’s motorer giver mulighed for elektrisk betjening af din markise. Vores motorer er velegnede til installation på de fleste manuelle markiser på markedet, men de kan naturligvis også integreres direkte i en ny markise.

Related Posts