Festlige drukspil hos Nikopouches

af admin

Aldrig har jeg været så fuld, som den aften, hvor vennerne havde købt et drukspil fra Nikopouches som de syntes vi skulle indlede vores fest med – og så lige mig der ikke plejer at drikke så meget. Her blev jeg næsten tvunget til at drikke indtil den der tingest var tom og så på tid. Jeg ville jo ikke stå udenfor gruppen og være den der der ødelagde festen ved ikke at spille med. Det var som man siger, skide sjovt, men også en våd aften. Men det var nu heller ikke det eneste jeg blev præsenteret for denne vilde aften – for vi skulle selvfølgelig også prøve at have en af de her Lyft snus poser under tungen, mens vi drak de her drukspil. Jeg kan hilse og sige, at det er ikke det nemmeste jeg har prøvet.

Lyft 100% lovligt i Danmark

Jeg var ikke helt sikker på hvad det var jeg havde fået i de her snus poset til under tungen – så jeg måtte da lige hjem og læse lidt om det. Heldigvis var det ikke euforiserende stoffer som var ulovlige, men kun nikotin som var 100% lovlige i Danmark. Så var jeg meget mere rolig, for jeg syntes faktisk at de smagte godt, og jeg blev ikke helt så dårlig af dem, som når jeg havde røget og drukket samtidig. Så snus overtog lige pladsen fra mine ciaretter, og der var faktisk mange af mine venner er troede at jeg var stoppet med at ryge, sagde de i hvert fald.

Related Posts

Skriv en kommentar