Lyft, nyeste mode indenfor ungdommen

af admin

Rygning har længe været et tabu, og man skal helst ikke ryge, hvis man er en fornuftig ung dreng eller for den sags skyld en fornuftig ung pige – underligt, lige nu sidder jeg og tænker, mange af os drikker os fra sans og samling – er det mindre farligt end at ryge ? – nå, det var bare lige et sidespring. Vi i vores gruppe, er begyndt at tage snus – vi så en eller anden cowboy film, hvor de tog noget snus på et værtshus – og så blev vi enige om, at det skulle vi da også prøve. Vi gik på nettet og fandt noget der hed Lyft – som ikke ville misfarve vores tænder når vi indtog nikotinen fra det. Det var lidt af en spøjs oplevelse – den første pose jeg fik under læben, det var som om at være ved tandlægen med en vat dims.

Lyft snus uden tobak

I de her cowboy film, var det den mørke snus som de brugte – som ses på billedet. Det var den type, som hvor de spyttede den her mørke brune spyt ud. Men den Lyft snus som jeg havde fået hjem fra Nikopouches, var hvid, og den smagte faktisk rigtig godt – og smagen mindede mig en del om mine cigaretter med mentol smag. Jeg vænnede mig hurtigt til at have min snuspose i munden, jeg valgte bare at have den under tungen, og så kan jeg fortælle at jeg hurtigt lærte at tale med en pose under tungen, så der ikke var nogen der lagde mærke til det.

Related Posts

Skriv en kommentar