Lyst til at rejse

af admin

Corona-pandemien har i den grad besværliggjort det for os alle at komme ud og rejse. Bevares, en del har da stadig begivet sig udenfor landets grænser, men i det store hele, har rigtig mange valgt ikke at tage ud og rejse, simpelthen fordi det har været for risikabelt. Derudover tænker jeg bestemt heller ikke, at det er særlig fedt, at man tager ud og rejser under en pandemi. Man kan, som jeg ser det, slet ikke slappe af på samme måde, og måske er mange af de seværdigheder man gerne ville se, og som man rent faktisk er rejst til det pågældende land for at se, lukket netop pga. pandemien.

Jeg kan læse, at man snart begynder at lempe på rejserestriktionerne. Om dette er en god eller dårlig idé, skal jeg på ingen måde gøre mig klog på, jeg ved bare, at jeg ikke vil ud og rejse, førend jeg selv er blevet vaccineret. Det giver i hvertfald en større sikkerhed, med tanke på, hvor udsat man er eksempelvis i en metro i en europæisk storby.

Related Posts