Omnichannel løsninger

af admin

Hvor kan det være en stor befrielse at få samlet alle sine ting i et system – her taler jeg om salg, lagerstyring, bogholderi og finans – alt sammen i Omnichannel løsninger til butik og online. Noget vi skulle have gjort for lang tid siden, men der sker hele tiden noget i udviklingen indenfor it verdenen, og det har været vores held.
Det at vi har fået lavet denne udrulning af omnichannel i vores virksomhed har gjort at vi har fået frigivet en del ressourcer der kunne anvendes meget mere effektivt andre steder. Det handler selvfølgelig også om at man allerede har fleksible medarbejdere der er villige til at omstille sig med den nye teknologiske udvikling, og dem havde vi heldigvis. Der var mange af vores forretningsgange der blev effektiviseret, blandt andet vores lagerstyring – tidligere var vi ved at drukne af opgaver når der skulle sendes varer ud, og nu kører det bare næsten helt af sig selv.

Det har efter indkøringsperioden af Omnichannel givet os færre stress og flere glade medarbejdere, som igen har givet færre sygedage – det er nemlig en af vores parametre til at se hvordan vores medarbejdere trives. Er der mange syge dage, så skal den røde alarm lyse, og når antallet af sygedage falder, skal der uddeles klapsalver.
Der er selvfølgelig altid en indkøringsperiode, når man taler om et nyt it system der skal indføres i en virksomhed – vi mennesker er ikke så gode til de her store forandringer, og jo ældre medarbejdere man har jo sværere siges det at det er at lave forandringer. Sådan var det heldigvis ikke hos os, alle tog imod det nye system med åbne arme og gå på mod – jeg tænker også at det er derfor at det er gået så smertefrit, og at vi nu kan høste frugterne af den indsats alle har bidraget med.
Systemet virker – og vi har fået meget bedre måder at løse opgaverne på.

Related Posts