Sådan flytter du din virksomhed med succes

af admin

Flytning af din virksomhed er en stressende, men spændende oplevelse. Det er den perfekte chance for at trykke på nulstillingsknappen, starte på en frisk og få større indflydelse på din branche. Men der er mange aspekter af erhvervsflytning, som du skal overveje, før du gør det officielt. For at hjælpe dig med at flytte din virksomhed så gnidningsløst og succesfuldt som muligt, er her nogle tips, du skal huske på 

Gør din research 

Før du træffer endelige beslutninger om, hvor du skal flytte hen, skal du lave din research. Tag et kig på, hvilke muligheder der er tilgængelige i området, som kan være til gavn for din virksomhed. Sørg for, at nabolaget er sikkert og velholdt, da det er her, du huser alt dit udstyr, og dine medarbejdere vil tilbringe deres tid hver dag. Det er også vigtigt at vide, at der ikke er for meget konkurrence i nærheden, så du kan etablere dig på det nye sted uden at være bekymret for at “stjæle” kunder fra andre virksomheder 

Opret en tidsplan for flytning 

Når du har valgt dit nye hjem til din virksomhed, er det tid til at lave en tidslinje for, hvornår alt skal ske inden. Dette omfatter bestilling af forsyninger som f.eks. pakkekasser og etiketteringsmaterialer, hvis de ikke allerede er blevet bestilt, underretning af kunder eller klienter om flytningen, tilrettelæggelse af tjenester som f.eks. internetforbindelse eller telefonlinjer til den nye bygning og planlægning af flyttefolk eller leje af lastbiler, hvis det er nødvendigt. Hvis alt er planlagt på forhånd, vil det mindske stress under selve flytteprocessen! 

  

Advisér medarbejdere og kunder Når det drejer sig om flytning af din virksomheds kontorlokaler, er kommunikation nøglen! Lad alle medarbejdere vide om den kommende flytning mindst en måned før, så de kan begynde at forberede sig på overgangen. Giv dem om muligt mulighed for at give feedback om alt vedrørende flytningen eller endda foreslå potentielle placeringer, hvis det er relevant. Sørg desuden for, at kunder eller klienter er opmærksomme på eventuelle ændringer, der kan følge med flytningen (f.eks. adresseændring), så de ikke bliver overrasket, når de forsøger at kontakte os via e-mail eller telefon og ikke får et svar med det samme! 

At flytte sin virksomhed kræver planlægning og forberedelse, men kan i sidste ende føre til fantastiske vækstmuligheder, hvis det gøres korrekt! Hold disse tips i tankerne, mens du gennemgår denne proces, og du vil finde dig selv bedre rustet til succes, når du bosætter dig i et nyt kontorlokale! Med grundig research på forhånd efterfulgt af klar kommunikation i denne overgangsperiode er der ingen tvivl om, hvor langt du kan føre din virksomhed efter flytningen!

Related Posts

Skriv en kommentar