Søger Luksus suite med god udsigt i Vejle området

af admin

Jeg skal på ferie i næste måned – sommeren er ved at gå på hæld, så det kunne være skønt hvis der er et hotel hvor jeg kan nyde sensommeren og det forestående efterår med de skønne farver der er på træerne. jeg har haft googlet en del og fandt noget der hed tree top suite – som så rigtig lækkert ud – skulle efter sigende ligge i Vejle og have en skøn udsigt. Nu er Vejle jo en smuk by i sig selv, men lige her hvor dette hotel ligger – er der et ekstra skønt naturområde. Jeg skal afsted med min kæreste, og vi planlægger at tage nogle af Vejles mange cykelruter, så når vi kommer hjem efter en lang cykeltur, er det dejligt at kunne sidde på altanen og nyde den smukke udsigt med et glas vin. Jeg er et naturmenneske, så det er rigtig vigtigt for mig at omgivelserne danner den perfekte ramme om min ferie – min kæreste går nok meget mere op i hvad der er at spise – en rigtig madgris – ja lige her er i ikke ens, og det irriterer mig da også mange gange at alt skal gå op i mad – hvis den så bare var sund, nej, nej, jo federe og mere gammeldags maden er jo bedre, så det er nok også derfor han har så mange livstilssygdomme – sukkersyge, for højt kolesterol tal, dårlig hjerte osv. underligt at han ikke falder død om, når vi så er ude og cykle de mange kilometer og træner i træningscentret.

Related Posts

Skriv en kommentar