Varm bil med motorvarmer

af admin

Vinteren står for døren, og kulden kommer inden vi ser os om, så er det jo dejligt hvis man lige har fået installeret sig en motorvarmer, så bilen står varm og klar, når man sætter sig ind i den, når man drejer nøglen. Det er ikke kun de store dyre biler der kan få installeret sig en motorvarmer, men også en lille minibil, altså er en motorvarmer til alle, der bare ønsker sig denne ekstra komfort i sin bil. Jeg er en af dem der simpelthen hader at komme ned til en kold bil, og det første lange stykke tid skal sidde og fryse, så jeg har fået en motorvarmer i min lille bil – så nu kan vinteren bare komme an. Jeg ved også at mine børnebørn hader en kold morgenbil, og selvom deres forældres biler står i garage, så er bilen alligevel kold det første stykke tid, med mindre de starter deres biler tidligere og lader den stå i tomgang.

Nu har jeg ikke lige mekaniker forstand, og det behøver jeg jo heller ikke at have for der er heldigvis dygtige mekanikere der sørgede for at forklare mig alt om de forskellige typer af motorvarmere der kunne installeres i min bil, og de sørgede for at det også blev gjort. Det er selvfølgelig ikke gratis, men for mig var det penge der var givet rigtig godt ud.
Jeg har i mange år været meget misundelig på dem der havde disse motorvarmere i deres biler, og bare kunne sætte sig ud i en forvarmet bil, og ikke først skulle i gang med at skrabe is af vinduerne og sne af bilen – og nu slipper jeg selv for det – det er som en stor drøm er gået i opfyldelse.
Jeg er også glad for at jeg slipper for at skulle kigge ud af en forrude der ikke er helt fri for is og sne, for det må jeg da indrømme at jeg har haft gjort nogle gange når jeg har været sent på den. Et eller andet sted, så burde alle biler blive produceret med disse motorvarmere fra starten af.

Related Posts