Vindmøller og lynnedslag

af admin

Der findes mange måder at fremstille energi på. Nogle forurener mere end andre. Når man snakker om grøn energi, er det et område , der kommer mere og mere i fokus.
Det er så vigtigt, at man tænker over, hvordan man kan hjælpe klimaet bedst muligt. Hvordan man forurener jorden mindst muligt, selvom der er brug for at producere mange former for energikilder. Hvad kan man så gøre for at bidrage til en grønnere planet.? Vindmøller kan være en af løsningerne, og det har man også fået øje på her i Danmark. Vindmøller er som navnet antyder, med til at producere energi gennem vind, og her er tale om grøn energi. Ved vindmøller og lightning protection systems er der fokus på, at sikre vindmøllerne mod lynnedslag. Ved almindelig huse kan man også støde på lynafledere, og ved lightning strike protection, er der også tale om, at undgå skader på vindmøller hvis lynet slår ned.

At arbejde med grøn energi

Det er fantastisk, at et land som Danmark, nu virkelig har taget vindenergi til sig. Det er så afgørende, at der bliver arbejdet på, at få en renere planet. Derfor har regeringen også fastsat diverse grønne målsætninger, der skal gøre det lettere for virksomheder og organisationer at arbejde med grøn energi. Ved lightning protection systems er man opmærksom på muligheden for at beskytte vindmøller mod lynnedslag. Det er især vigtigt, ved lightning strike protection, at der udføres de bedste forudsætninger for, at der ikke sker skade på vindmøllerne, når der er tordenvejr i det område, hvor vindmøllerne er placeret. Wind turbine lightning protection er således, blevet endnu mere essentielt, når man ved at vores klima kan byde på flere storme, heftigere regnvejr og dermed muligheden for endnu flere lynnedslag. Ved Polytech arbejdes der også med verdensmålene. Især Ansvarligt Forbrug er et af områderne, som der fokuseres på.

Related Posts